Cumhurbaşkanı Erdoğan Etlik Şehir Hastanesi açılışında konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bulunan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Etlik Şehir Hastanesi açılışında

Türkiye'nin küresel çapta örnek alınan sağlık sistemi her geçen gün gelişirken, ülkede bulunan şehir hastanesi sayısı bugün 20'ye çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkentin 2'nci şehir hastanesi olan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

4 binin üzerindeki yatak kapasitesi ve son model cihazlarla donatılan hastanenin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kaydetti;

"Bu dev hastane bir sağlık şehri"

"Ankara'ya ikinci şehir hastanesini kazandırmamıza faydası olan herkesi tebrik ediyorum. Biz Etlik Şehir Hastanesi sağlık alanındaki devrimlerden biri olarak kabul ediyoruz. Bu dev hastane adeta bir sağlık şehridir.

Biz Ankara'da sadece Etlik Şehir Hastanesi'yle kalmadık. Bir de Bilkent'i kurduk. Hastanemiz sadece vatandaşlara değil çalışanlara da en üst konforu sağlayacak.

Bu bay Kemal'den bu ülkeye hayır gelir mi? Sosyal Güvenlik Kurumu'nun başında sen ne yaptın ki ülkenin başında bir şeyler yapabileceksin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Etlik Şehir Hastanesi açılışında #1

"Çadırdan hastane olur mu?"

Son asrın en büyük sağlık krizini alnımızın akıyla yönettik. CHP ne yaptı, Adana'da hal alanını şehir hastanesi diye millete satmaya çalıştılar. Çadırdan hastane olur mu? Bay Kemal'e göre olur çünkü hayatı böyle geçti."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Etlik Şehir Hastanesi açılışında #2

Cumhurbaşkanı Erdoğan Etlik Şehir Hastanesi açılışında #3

Cumhurbaşkanı Erdoğan Etlik Şehir Hastanesi açılışında #4

İstanbulda hurdacı firması mı arıyordunuz? En yakın hurdacı sitesi için internet sitemizi gezebilirsiniz. Güncel hurda fiyatları ile nakit ödemeler yapmaktayız.

buraya en yakın hurdacı

hurda bakır alan firmalar